perjantai 15. huhtikuuta 2016

Paikasta toiseen ja kolmanteen...

Kukkuluuruu!

Tämä viikko on ollut aikamoista hulabaloota. Maanantaina pääsin tutustumaan Oskar LT:n lihatehtaaseen, Oli mukavaa kierrellä, sillä esittelijä puhui sujuvaa englantia. Sitten pääsin pariksi tunniksi lähettämöön, josta en nauttinut ollenkaan. Henkilö jonka kanssa minut laitettiin työskentelemään osasi vain pari sanaa englantia, enkä oikein saanut tehdä mitään - tuli todella kylmä.

Tiistaina ja keskiviikkona pääsin Viljandiin Urmas Jalakkaan oppiin Magusameister nimiseen leipomoon. Siellä oli todella kivaa. Urmas puhui todella selkeää englantia, kuten myös osa hänen työntekijöistään. Ensimmäisenä päivänä teimme yli 600 terälehteä sokerimassasta narsisseille ja valkoisia kukkia. Päivän päätteeksi sain mukaani kolme aivan ihanaa croissanttia, joissa oli täytteenä pistaasikermaa ja mansikoita!



Keskiviikkona teimme sinivuokkoja sokerimassasta ja kokosimme aikaisemman päivän terälehdistä kokonaisia kukkia.



Eilen pääsin seuraamaan lihakoulutusta täällä Olustveressä, jonka aiheena oli lampaan paloittelu. Se olisi ollut paljon kiinnostavampaa, jos ymmärtäisin viroa.



Meillä oli myös siivouspäivä, mutta onneksi ei ollut paljon siivottavaa. Illan vietin katsoen Viikinkejä ja kävin teellä kaverin huoneessa.

On myös hauska huomata kuinka paljon vähemmän tulee sönkättyä puhuessa englantia. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Tänään on joku leivonnaiskoulutus klo 13:00 Valtterin kanssa, saa nähdä millaista siellä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti