sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset päivät "töissä"

Hellou!

Keskiviikkona ja torstaina pääsin tutustumaan lihapuoleen ja siellä oli erittäin mukavaa. Koneet ja tilat olivat paljon pienempiä kuin meillä aninkaisissa, mutta se oli ihan mukavaa vaihtelua. Kiinnitin huomiota myös tilojen lämpötilaan, joka oli huomattavan korkea. Täällä ei selkeästi seurata lämpötiloja yhtä tarkasti. Teimme esimerkiksi neljää erilaista makkaraa.

Perjantaina pääsin touhuilemaan meijerissä. Valmistimme juustoa, rahkaa, jogurttia ja voita. Sain myös "maalata" juustoja sellaisella päällysteellä, joka kuivuu kirkkaan keltaiseksi. Päivä meni oikein mukavasti ja sain kiitosta hyvästä työskentelystä.

Kerman erottelu maidosta

Heran ja juuston erottelu

Juustojen päällystystä

Lauantaina menimme Valtterin ja Markuksen kanssa keramiikkapajalle ja saimme leikkiä savella.




Tänään sunnuntaina kävimme Viljandissa. Kiertelimme, kävimme olusilla ja söimme pizzat.




Huomenna menemme työskentelemään Viljandin suuntaan, saa nähdä mitä on luvassa!

Auringonlasku Olustveressä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti